Маша Овдиенко Маша Овдиенко

18 сентября 2017 г.

Це такий подвійний стандарт класичного жебрака: всіх бізнесменів і багатіїв ми голосно ненавидимо і проклинаємо - крім тих, хто піклується саме про нас, вони прекрасні чисті янголи і дай їм Бог здоров'ячка.

Маша Овдиенко Маша Овдиенко

18 сентября 2017 г.

...В очередной раз задумался о том, как сильно мы цепляемся за жизнь и насколько меньше было бы страданий, если бы мы этого не делали. Жить без надежды невероятно сложно, но в конце концов надежда запросто может одурачить любого из нас.

Маша Овдиенко Маша Овдиенко

25 июля 2016 г.

-І що таке душа? - продовжував старий. - Хіба у виробництві чи сексі задіяний дух? Але людину ніщо більше не цікавить. Людина переймається лише матеріальним. Наша велика промисловість - свідчення цього, і це єдине на що спромоглась наша так звана цивілізація, створена вульгарними матеріалістами з моральним рівнем свиней і з такими, як у свиней, цілями та уподобаннями. Чи потрібна моральність або інші етичні засади, щоб зібрати на конвеєрі вантажівку?
- А що таке моральність? - запитала Даґні.
- Здатність відрізняти добро від зла, спроможність бачити істину, мужність, щоб дотримуватися її і ніколи не зрадити добро. Але де це все знайти?

Маша Овдиенко Маша Овдиенко

28 февраля 2016 г.

Те, що є бажаним і правильним, завжди можливо здійснити. Це потребує тільки трохи взаємодії - трохи менше честі жадібним амбіціям і трохи більше уваги життю.

Маша Овдиенко Маша Овдиенко

11 ноября 2015 г.

Ти теж народився тут.
Ти знаєш, як воно все.
Скажи слідом за мною:
життя - жорстоке й несправедливе,
життя - безнадійне й коротке,
життя - безрадісне й підле.
Той, хто нічого не має, -
нічого й не матиме,
той, кому немає чого втрачати, -
нічого не втратить.

Маша Овдиенко Маша Овдиенко

8 ноября 2015 г.

І на його пам'яті влада завжди боялася втратити не стільки підтримку людей, - її вона ніколи не мала на п'ятдесят відсотків! - скільки довіру партнерів.